plaza-food-for-all-facebook

Over ons

Plaza de Stoete autoPlaza de Stoete is een horeca bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Een écht familiebedrijf. De derde generatie staat inmiddels in het bedrijf. Opa en oma Versluis kwamen uit de achterhoek en belanden in Lisse, waar ze eind 1963 snackbar de Stoete en een café openen.

Inmiddels is er heel wat gebeurd en zijn we nu Plaza de Stoete. Eigenaren Goof en Don Versluis, staan met hun team voor kwaliteit, service, hygiene en een persoonlijke benardering naar hun klanten.

Door de jaren heen is Plaza de Stoete een begrip geworden in Lisse. Wij zijn trots op ons bedrijf en willen altijd het beste voor onze klanten. Al vijf jaar achter elkaar staan we in de cafetaria Top-100!! Dit jaar wonnen we de kwaliteitsprijs van Plaza.

Arthur Huijbregts (formulemanager Plaza Food For All) 
reikt de kwaliteitsprijs uit aan de Goof en 
Don Versluis van Plaza De Stoete!
Plaza de Stoete winnaar

Plaza De Stoete in Lisse is in Utrecht uitgeroepen tot beste Plaza van het jaar. Het bedrijf van de familie Versluis won de kwaliteitsprijs van de formule.

Vader Goof en zoon Don Versluis kregen op de formuledag van cafetariaketen Plaza een oorkonde en een weekend Parijs voor tien personen aangeboden.

Voor de prijs van de keten van groothandel Sligro worden de aangesloten bedrijven doorgelicht op aspecten als de resultaten van hygiënekeuringen, rapportages van mysteryguests en de bedrijfsvoering. Ook wordt de omzetgroei in ogenschouw genomen en bovendien dienen de ondernemers actief te zijn binnen de formule.

Goof Versluis is verguld met de prijs. ‘Dit soort wedstrijden, keuringen en prijzen houden je team scherp’, vertelt hij.

copyright © www.plazadestoete.nl - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode