plaza-food-for-all-facebook

Over ons

Voor de echte Lissenaren is Plaza de Stoete een bekende cafetaria waar we al meer dan 40 jaar met plezier heerlijke maaltijden klaarmaken. Daar waar Opa en Oma Versluis vanuit de Achterhoek in Lisse belandden, is Plaza de Stoete inmiddels overgenomen door de derde generatie en is het een familiebedrijf dat niet meer weg te denken is in de Bollenstreek.

Plaza de Stoete maakt zich sterk voor de kwaliteit, de service en de hygiene in het bedrijf. Klant is altijd koning en zo is het doel om elke klant met een goed gevoel weer uit te deur te zien gaan.

Plaza De Stoete in Lisse is in Utrecht uitgeroepen tot beste Plaza van het jaar. Het bedrijf van de familie Versluis won de kwaliteitsprijs van de formule. Vader Goof en zoon Don Versluis kregen op de formuledag van cafetariaketen Plaza een oorkonde en een weekend Parijs voor tien personen aangeboden.

Voor de prijs van de keten van groothandel Sligro worden de aangesloten bedrijven doorgelicht op aspecten als de resultaten van hygiënekeuringen, rapportages van mysteryguests en de bedrijfsvoering. Ook wordt de omzetgroei in ogenschouw genomen en bovendien dienen de ondernemers actief te zijn binnen de formule.

Goof Versluis is verguld met de prijs. ‘Dit soort wedstrijden, keuringen en prijzen houden je team scherp’, vertelt hij.

copyright © www.plazadestoete.nl - privacy verklaring - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode